Smena na čelu opštine Nova Varoš: Branko Bijelić novi predsednik, dosadašnji Rade Vasiljević postavljen na čelo lokalne Skupštine     ·     Sudar kamiona i automobila na seoskom putu: Teška nezgoda kod Kragujevca, dve osobe povređene i prebačene u bolnicu     ·     Četvoro dece i troje odrasil bilo zaglavljeno, pokušao da ih spasi meštanin ali nije uspeo: Oglasio se komandanat Vatrogasno-spasilačkog bataljona, otkriveni detalji drame na jezeru Međuvršje (FOTO)     ·     Puzović: Preduzimaju se sve preventivne mere da ne dođe do poplava     ·     Epicentar zabeležen kod Zenice: Zemljotres pogodio BIH     ·     Oslić jeftiniji nego za Vaskrsšnji post, pastrmka 800 a šaran 750 dinara: Bogata ponuda posne hrane na srpskim pijacama, cene variraju od tezge do tezge (FOTO)     ·     Stradao muškarac na golf terenu: Tragedija na Luštici u Crnoj Gori, razorno nevreme odnelo dva života     ·     Horor na Žabljaku: Grom udario i na licu mesta usmrtio čak pet krava     ·     Zbnog snažnog nevremena nad Srbijom moguće kašnjenja letova Er Srbije     ·     Poginuo radnik na kranu gradilišta u Baru     ·     Kraj agonije: Ukinuto rešenje proglašenju zaraženog i ugroženog područja od afričke kuge svinja na teritoriji Raškog, Moravičkog i Šumadijskog upravno okruga     ·     Nosilo drveće, suncobrane i ležaljke, kidalo crepove: Jako olujno nevreme zatreslo i Crnu Goru, poplavljene brojne saobraćajnice (VIDEO)     ·    


Autor: RINA.rs


Jedinistvena manifestacija u svetu: Prijepoljici i ovog leta pored Lima biraju najbolju snajku i zeta


Prijepolje – Prijepolje je grad reka i zato su još jednom iskorišćene prednosti Lima i Mileševke i na njihovim obalama organizuje se u subotu 6. jula jedna od najlepših i najposećenijih manifestacija kod nas – Limski darovi.

- Manifestacija je jedinstvena u svetu jer je jedino Prijepolje odlučilo da oda priznanje svojim najboljim zetovima i snajkama, a ima ih mnogo, iz raznih krajeva sveta. Svi oni okupe se tog dana i bore se za titulu najboljeg, a nije im lako, jer preporuka ide od svekrve i tašte, kažu za RINU organizatori.

Da bi atmosfera bila potpuna, vrši se i izbor najbolje riblje čorbe a u kotlićima se osim ribe krčka i umeće, veština i želja svake ekipe da ponese titulu najbolje. Celodnevno druženje začinjeno je zvucima dobre muzike u kojima uživaju i učesnici ali i prolaznici.

– Budite naš gost od 4. do 7. jula i uživajte u sjajnim koncertima na manifestaciji PP FEST ali i ne propustite da „siđete do reke“ i da uživate u jedinstvenoj manifestaciji Limski darovi koja obećava samo dobar provod i druženje – pozivaju iz Turističke organizacije Prijepolje.


30.06.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO