Drama u Guči: Mladić prijavio da su ga policajci maltetirali i da je povređen, Policijska uprava pokrenula disciplinski potupak protiv tih službenika     ·     Ne lomite nam bagrenje: Neko je posekao stoletna stabla i uništio pravi mali raj u naselju Loznica u Čačku, meštani žale za svojom oazom - nudili čak i svoju šumu da se ne poseku ali uzalud (FOTO)     ·     Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića     ·     Aktivirali bombu pa pobegli sa lica mesta: Uhapšeni osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti u Zeti, namerno napravili ogromnu materijalnu štetu     ·     Neverovatno, pao falsifikator čarapa u Novom Pazaru: Pokušao da iskopira poznate marke, vrednost robe blizu sedam miliona dinara     ·     Ibrahim, Muhamed i Omar oduševili se Srbijom: Sa starim nissanom krenuli iz Kuvajta na put dug preko 10.000 kilometara, zaustavili se u Čačku (FOTO)     ·     Uhapšen doktor iz Jagodine: Pacijentu prepisivao sumanute količine hormona rasta     ·     Plata za pizza majstora na primorju veća nego da ste direktor: 1800 evra za mesec dana – osam sati rada, a smeštaj i hrana obezbeđeni     ·     Sud danas razmatra sporazum između vlasnika streljane i tužilaštva     ·     Putnica prijavila samo ručni prljag, a ono šta su carinici pronašli u njenom grudnjaku i gaćama ostavilo ih je u šoku     ·     Automobilom udario dečaka na biciklu, pa pobegao sa lica mesta u Novom Sadu     ·     Izašao iz pritovra, pa razneo bombom Škaljarce:Rešeno ubistvo na Cetinju, ubica poznat od ranije     ·    


Autor: RINA.rs


Nosilo drveće, suncobrane i ležaljke, kidalo crepove: Jako olujno nevreme zatreslo i Crnu Goru, poplavljene brojne saobraćajnice (VIDEO)


Podgorica / Nikšić – Jako olujno nevreme nakon Slovenije, Hrvatske i Srbije jutros je stiglo i u Crnu Goru. Obilna kiša praćena jakim vetrom kidala je drveće, nosila crepove, plažni mobilijar i usporila saobraćaj.

- Odjednom se smrklo kao da je noć. Posle je krenulo da tutnji, vetar je bio toliko jak da je kidao crepova sa krovova. Cigle su raute po ulici. Drveće je čupalo i kidalo grane. Oštećena je čak i jedna osnovna škola, kaže za RINU Predrag Bošković iz Nikšića.

Usled oblnih padaina na pojedinim saobraćajnicama u Podgorici i na primorju voda se izlila na ulice.

- Drveće je popadalo na jednom od bulevara, saobraćaj je u kolapsu, kaže Jelena Petrović iz Podgorice

Prema poslednjim informacijama sa terena voda je ušla i u pojedine podrume i stambene objekte.

Oštećeni su krovovi na nekoliko stambenih kuća u samoj varoši i neki pomoćni objekti. Jedna od velimskih ulica prepuna je polomljenih cigli koje su usled jakog vjetra pale sa krovova stambenih i drugih objekata. Ima dosta polomljenih grana i iščupanog drveća.

Kako prenosi portal Bar Info, radnik na kranu gradilišta “Čelebić” u Čanju stradao je usljed nevremena. Iz OKC-a Uprave policiije Portalu RTCG su kazali da nemaju informaciju o smrti radnika, te da za sada samo znaju da je neko povrijeđen.

 


02.07.2024.



Fotografije


Video



x
  Prijava na RINAPRO