Nasilje je najveći problem, škole moraju ponovo biti bezbedno mesto i za decu i za sve koji u njima rade: Protest prosvetnih radnika održan u Čačku, poručuju - ustali smo u borbu za svoje dostojanstvo (FOTO)     ·     Pet osoba povređeno, među njima i dvoje dece: Karambol kod Pljevlja, prevrnulo se putničko vozilo     ·     Šareni baloni i bombone za svakog mališana: Preventivni pregledi dece u Kragujevcu protekli u prijatnoj atmosferi, zaposleni se potrudili i ukrasili prostorije (FOTO)     ·     Uginuo beli lav Dušan, najpoznatiji stanovnik Zoo vrta u Boru     ·     Obili aparate u samouslužnoj perionici i ukrali 1200 evra: Krivična prijava protiv maloletnika i mladića (21) zbog sumnje da su počinili krivično delo     ·     U restoranu na Vračaru pronadjena bomba     ·     Tragedija u selu Čumić kod Kragujevca: U saobraćajnoj nesreći nastradao muškarac srednjih godina, sleteo sa puta     ·     Jedna osoba nastradala u požaru kod Valjeva: Vatrogasci zatekli jeziv prizor     ·     Velikanu u čast: U Priboju se od 18. do 21. septembra održava jedanaesti po redu festival "Dani Danila Lazovića"     ·     Žene treba poštovati, puno raditi a u jelu i piću biti umeren: Deda Radiša oduvao svećice sa neverovatnim brojem 100, ovo su njegovi saveti za dug život - muškarci dobro obratite pažnju (FOTO)     ·     Arheološko blago Srbije skriveno u selu Hrti, dragulj za koji bi stranci dali milione: Grčko groblje upisano na prestižnu UNESCO listu Svetske baštne, ima jedinstvene ukrašene spomenike     ·     Učenik čekićem napao đake i nastavnike u školi, ima povređenih: Drama u Rusiji     ·    


Autor: RINA.rs


Novopazarac uhapšen u Crnoj Gori: Švercovao robu vrednu blizu 50 hiljada evra, odmah mu stavljene lisice na ruke


Berane - Shodno planskim pojačanim aktivnostima na suzbijanju nelegalne trgovine, policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti „Sjever“ su kontinuiranim prisustvom na terenu sprečili nelegalnu trgovinu u vrednosti od 47.600 eura.

- Policija je u Beranama, u mestu Lužac kontrolisala teretno motorno vozilo novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.Š. (50) iz Novog Pazara, Republike Srbije. Kontrolom vozila utvrđeno je da je E.Š. prevozio veću količinu robe, u vrednosti od oko 47.600 eura, za koju nije imao neophodnu dokumentaciju kao dokaz o poreklu - kazali su za RINU u Upravi policije Crne Gore.

E.Š. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina.


22.07.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO