Samo ona od dečaka napravi muškarca, treba da se vrati ta životna škola: Evo šta kažu Čačani o vraćanju obaveznog vojnog roka, mladići složni - išli bi u vojsku da se spremimo fizički (FOTO)(VIDEO)     ·     Uhapšen Sergej Trifunović     ·     Kažu da ih bocka i kupuju stvari u buticima a ne znaju da je vuna najzdravija: Baka Draga decenijama igle ne ispušta iz ruku, ona je jedna od retkih preostalih pletilja po kojima je Zlatibor nadaleko čuven (FOTO)     ·     Službenica (68) iz Bara mimo zakona izdavala dozvole za oružje: Sumnjiči se da je zloupotrebila službeni položaj i počinila tri krivična dela     ·     Za srpskog giganta zainteresovani i Iranci: Ambasador Irana posetio Priboj, obišao Slobodnu zonu u kojoj radi preko 600 radnika (FOTO)     ·     Ovo je jedan od najlepših i najvećih parkova na Balkanu: Banja Koviljača biser Podrinja, lečilište u kom su boravili kraljevi ali i Vuk Karadžić i Dositej Obradović (FOTO)     ·     Lopov upao u kuću i ukrao tri televizora: Vlasnici tokom pljačke bili u inostrastvu, policija odmah uhapsila razbojnika     ·     Čaušić: Pažljivo pratimo vodostaj Dunava, većina vode otiče ka severu     ·     Maleni heroj bije najtežu bitku: Trogodišnji Tadija ima kancer nadbubrežne žlezde, Srbijo pomozi da se izleči i srećno odrasta     ·     Konkurs za turističke vodiče i pratioce od danas do 23. septembra     ·     Filmska akcija na putu Podgorica - Cetinje: Policija jurila naoružanog muškarca i napravila mu blokadu na sred ulice, on izašao iz vozila i nastavio da beži     ·     Evo kakva nas temperatura očekuje tokom današnjeg dana     ·    


Autor: RINA.rs


Ostalo još 400 metara da se asfaltira i gotovo: Završava se izgradnja izuzetno važne pristupne saobraćajnice kod Gornjeg Milanovca, teretni saobraćaj biće potpuno izmešten iz centra grada


Gornji Milanovac – Radovi na izgradnji pristupne saobraćajnice na auto-putu Miloš Veliki kod Gornjeg Milanovca, privode se kraju. Trasa je dugačka 9.5 kilometara, a ostalo je da se asfaltira još 400 metara puta. Na delu ove saobraćajnice, izmešteno je oko 800 metara cevi magistralnog cevovoda koji dolazi sa banjanskog vodovoda, a postojeće azbestne cevi zamenjene su novim polietilenskim.

- Na pristupnoj saobraćajnici radovi se polako privode kraju. Ono što je značajno istaći jeste da smo ovih nekoliko nedelja poslednjih radili na izmeštanju banjanskog cevovoda, koji je azbestni na trasi pristupne saobraćajnice. Uspešno smo to uradili i zamenili ga sa polietilenom i sanirali klizište koje se u međuvremenu pojavilo, kazao je za RINU predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

On dodaje da su stavljeni prvi i drugi sloj asfalta, ostalo je da se završe humuziranje i obeležavanje.

Zahvalio bih se vrednim radnicima na gradilištu, koji su i po ekstremnim temperaturama radili u dve smene kako bi radove priveli kraju. Iskreno se nadam da će ova pristupna saobraćajnica znatno uticati na razvoj Gornjeg Milanovca i da će promeniti ono što je do sada Gornji Milanovac bio. Uz pristupnu saobraćajnicu od kompanije “Metalac“ ka Takovu, naš grad će imati svoj novi život, poručio je Kovačević.


11.09.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO