Požar izbio u fabrici peleta u Čačku: Na lice mesta odmah stigle vatrogasne ekipe, nema povređenih     ·     Nekada hrana za sirotinju, danas se kupuje na grame: Kilogram čvaraka 1600 dinara a kajmaka 1400 na čačanskoj pijaci, prodaje se ali dosta manje nego ranije (FOTO)     ·     Dragan Bjelogrlić osuđen na kaznu zatvora: Evo koliko je dobio     ·     Crnogorska policija objavila rat mafiji: U nekoliko efikasnih akcija oduzeti droga, oružje i vozila - među procesuiranim licima i jedan policijski službenik     ·     Bandera smrti iz sela Ugao kod Sjenice hitno sklonjena: Na teren odmah upućene nadležne ekipe, efikasno rešen veliki problem sa strujom koji su imali meštani (FOTO)     ·     Nove cene goriva za vaše mezimce     ·     Nezapamćen slučaj u Čačku: Nekoliko desetina stanara solitera ostalo bez grejenja zbog jedne komšinice, ona ne dozvoljava ekipama da uđu u njen stan i otklone kvar (FOTO)     ·     Nasmejane okice i prvi koraci: Dimitrije je jedna od SMA beba u Srbiji, nakon terapije sada sa devet meseci je zdravo dete - maleni heroj iz Čačka (FOTO)     ·     Mesec dana radi, a mesec dana je kući: Stefan iz Ljiga kapetan je rečnog broda, na njemu topi čavarke ali i mladima kroz svoje društvene mreže šalje jako važne poruke (FOTO)     ·     Užasan vandalizam kod Brodareva, nepoznati počinioci upali na islamsko groblje: Oštećeni nadgrobni spomenici, polupana stakla (FOTO)     ·     Muž ubio Kristinu i zakopao u šumi: Tragičan kraj potrage za ženom iz Dolja     ·     Milionska prevara na štetu firme iz Arilja: Policija uhapsila muškarca iz Bačke Palanke zbog pokušaja pribavljanja protivpravne imovinske koristi     ·    


Dragan Bjelogrlić osuđen na kaznu zatvora: Evo koliko je dobio


Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je danas reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja prema kolegi Predragu Antonijeviću 23. avgusta 2021. godine u niškom hotelu "Ambasador", javlja Tanjug.rs.

Na ovu presudu tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe.

U završnim rečima tužilaštvo je predložilo da sud Bjelogrlića osudi na kaznu zatvora od šest meseci, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu.

Bjelogrlić je u svojoj odbrani detaljno opisao odnos njih dvojice, tvrdeći da ga Antonijević napada godinama, te da je sukob u Nišu posledica toga.

Istraga u ovom slučaju sprovedena je u Nišu, ali je nakon podizanja optužnog predloga protiv Bjelogrlića Osnovni sud u Nišu zatražio da se predmet delegira beogradskom sudu, što je Vrhovni kasacioni sud (VKS) odobrio iz razloga procesne celishodnosti, pošto su i optuženi i oštećeni, kao i branilac i svedoci, svi iz Beograda.
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je sudu 26. novembra 2021. godine optužni predlog protiv Bjelogrlića jer je 23. avgusta 2021. godine u ranim jutarnjim časovima više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".

Bjelogrlić je optužen za krivično delo nasilničko ponašanje.

On je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje.

Oba reditelja našla su se u Nišu zbog manifestacije 56. Filmski susreti.


25.10.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO