Ubio mi je brata - to je stigla da kaže na telefon a potom je i ona ubijena: Novi detalji stravičnog zločina kod Bijelog Polja, potraga za ubicom i dalje traje     ·     Noge pokojnika sahranjene u Srbiji a trup i glave u Bosni i Hercegovini, poštar četiri puta pređe iz jedne u drugu državu: Neverovatne situacije u pograničnom selu Sastavci kod Priboja (FOTO)     ·     Vojska će večeras spavati u kućama meštana u rizičnom području: Potraga za ubicom brata i sestre u Sokolcu i dalje traje, sve snage na terenu     ·     Horor kod Smederevske Palanke: Reka izbacila telo nepoznate osobe     ·     Skoro 40 sati straha i strepnje, meštani sela ne spavaju mirno i ne smeju da izađu iz kuće: Policija očekuje da osumnjičeni za dvostruko ubistvo bude brzo lociran     ·     Nakon požara u mlekari u Kragujevcu građani zabrinuti za kvalitet vazduha: Oglasio se Instit za javno zdravlje sa važnim informacijama     ·     Prevrnuo se policijski automobil tokom poktrage za ubicom u Bijelom Polju     ·     Policija pronašla obešeno telo muškarca (30), sumnja se na samoubistvo u Leposaviću     ·     Sveta Petka Svetlani se ukazala na panju, a nekima dolazi u san: Danas slavimo veliku svetiteljku, čudotvorni izvor njoj posvećen na kom je glumica izlečila karcinom nalazi se u selu kod Topole (FOTO)     ·     Gust dim i visok plamen šire se šumom, ali nema razloga za strah: Pokazna vežba na padinama Tare, srpski vatrogasci spremni za teške izazove (FOTO)     ·     Počinje isplata oktobarski penzija     ·     Danas je Sveta Petka     ·    


Počinje isplata oktobarski penzija


Isplata oktobarskih penzija zvanično će početi 2. novembra, a završava se 9. novembra.

Prvi na spisku za isplatu penzija su penzioneri iz kategorije samostalne delatnosti, oni će svoj novac dobiti drugog u mesecu (grupa koja penzije prima preko tekućih računa). Oni koji novac dobijaju na kućne adrese i koji pare dižu na šalterima pošta iste mogu očekivati 4. novembra.

Nakon njih 5. novembra penzije ležu na račune penzionera iz kategorije poljoprivrednih i vojnih osiguranika.

Poslednji će svoje penzije dobiti penzioneri iz kategorije zaposleni. Njima će novac na račune leći 9. novembra, dok će isplata na kućne adrese ili na šalterima pošte početi 8. novembra.

Takođe, penzioneri iz kategorije „Republike bivše SFRJ“ svoj novac mogu očekivati 8. novembra.


27.10.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO