Ubio mi je brata - to je stigla da kaže na telefon a potom je i ona ubijena: Novi detalji stravičnog zločina kod Bijelog Polja, potraga za ubicom i dalje traje     ·     Noge pokojnika sahranjene u Srbiji a trup i glave u Bosni i Hercegovini, poštar četiri puta pređe iz jedne u drugu državu: Neverovatne situacije u pograničnom selu Sastavci kod Priboja (FOTO)     ·     Vojska će večeras spavati u kućama meštana u rizičnom području: Potraga za ubicom brata i sestre u Sokolcu i dalje traje, sve snage na terenu     ·     Horor kod Smederevske Palanke: Reka izbacila telo nepoznate osobe     ·     Skoro 40 sati straha i strepnje, meštani sela ne spavaju mirno i ne smeju da izađu iz kuće: Policija očekuje da osumnjičeni za dvostruko ubistvo bude brzo lociran     ·     Nakon požara u mlekari u Kragujevcu građani zabrinuti za kvalitet vazduha: Oglasio se Instit za javno zdravlje sa važnim informacijama     ·     Prevrnuo se policijski automobil tokom poktrage za ubicom u Bijelom Polju     ·     Policija pronašla obešeno telo muškarca (30), sumnja se na samoubistvo u Leposaviću     ·     Sveta Petka Svetlani se ukazala na panju, a nekima dolazi u san: Danas slavimo veliku svetiteljku, čudotvorni izvor njoj posvećen na kom je glumica izlečila karcinom nalazi se u selu kod Topole (FOTO)     ·     Gust dim i visok plamen šire se šumom, ali nema razloga za strah: Pokazna vežba na padinama Tare, srpski vatrogasci spremni za teške izazove (FOTO)     ·     Počinje isplata oktobarski penzija     ·     Danas je Sveta Petka     ·    


Autor: RINA.rs


Vojska će večeras spavati u kućama meštana u rizičnom području: Potraga za ubicom brata i sestre u Sokolcu i dalje traje, sve snage na terenu


Bijelo Polje – Potraga za osumnjičenim za dvostruko ubistvo u selu Sokolac kod Bijelog Polja i dalje traje. Načelnik Generalštaba brigadni general Zoran Lazarević tokom posete selu saopštio je da će večeras u svim kućama na tom području noćiti vojnici kako bi zaštitili uplašene građane.

- Strah koji meštani imaju je nažalost osnovan i mi ćemo učiniti sve da ih zaštitimo. Ukoliko ko ima bilo kakvu informaciju o beguncu, molimo građane da odmah jave nadležnima. Večeras će u svim kućama u ovom području noćiti naši vojnici i biti tu da zaštite građane, rekao je Lazarević.

On je istakao da nema zvaničnih informacija o tome da je osumnjičeni za ubistvo i dalje naoružan.

- Ne može se govoriti koliko on ima municije, prosto ga niko nije vidio, i sad je sve na bazi pretpostavke, dovoljno da budemo oprezni svi. Na ovom području ima mnogo napuštenih kuća, a samim tim ima i mnogo mesta gde se može sakriti i "udariti", kazao je Lazarević.

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela, a policija ga je pre ubistva tražila zbog krađe lovačke puške. Meštani Sokolca su prijavljivali nepoznatog, potencijalno opasnog čoveka da se danima šeta kroz njihov kraj, ali kako kažu, reakcija je izostala.

 - Strepimo već dva dana, jedva da smemo da izađemo iz kuća. Svi su preplašeni, jer on je Jovana i Milenku kroz zaključana vrata ubio. Ovo se ne pamti u našem kraju, strah nas je za naše živote i živote naše dece. Užasna situacija, kažu za RINU meštani.

 Povodom tragične smrti dvoje žitelja sela Sokolac, u opštini Bijelo Polje proglašen je Dan žalosti.


27.10.2024.



Fotografije



x
  Prijava na RINAPRO